• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • XVI Міжнародна спеціалізована виставка «КИЇВ ЕКСПО МЕБЛІ 2005» (осінь)
    Опубликовано: 2005-10-03 10:36:00
    АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» запрошує відвідати XVI Міжнародну спеціалізовану виставку«КИЇВ ЕКСПО МЕБЛІ 2005» (осінь) та VІІ Міжнародну спеціалізовану виставку “МЕБЛЕВІ ТЕХНОЛОГІЇ, КОМПЛЕКТУЮЧІ, ТЕКСТИЛЬ 2005” (осінь).
    05-09 жовтня 2005 р. у найбільшому виставковому центрі “Київ Експо Плаза” (м.Київ, вул. Салютна, 2-б, станція метро “Нивки”) проходитимуть Міжнародні спеціалізовані виставки
    «КИЇВ ЕКСПО МЕБЛІ 2005» (осінь) та
    “МЕБЛЕВІ ТЕХНОЛОГІЇ, КОМПЛЕКТУЮЧІ, ТЕКСТИЛЬ 2005” (осінь).
    У виставках беруть участь біля 350 провідних галузевих компаній з 17 країн світу.
    Загальна площа виставок – близько 17 000 тис. кв. м.
    Свої останні досягнення у галузі меблевої промисловості демонструють: Україна, Білорусь, Італія, Китай, Литва, Малайзія, Молдова, Німеччина, Польща, Росія, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Туреччина, Чехія, Швейцарія.
    Генеральний організатор виставок – АТ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»
    Співорганізатор – Українська асоціація меблевиків
    “Київ Експо Меблі” та “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль” - найбільший за часів незалежності України міжнародні виставки виробників та постачальників меблевої продукції, технологій, обладнання та матеріалів для їх виробництва, визнаний як в Україні, так і за її межами. У виставках беруть участь провідні компанії – виробники та постачальники меблів та комплектуючих для їх виробництва, відомі торгові марки. Виставки є важливим чинником розвитку меблевої галузі. За роки свого існування виставки стали не тільки оптимальним засобом маркетингу, але й місцем, де спеціалісти можуть спілкуватися віч-на-віч та ефективно вирішувати загальні питання свого бізнесу.
    Цього року кількісні показники виставок «Київ Експо Меблі 2005» (осінь) та “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль 2005” (осінь) у порівнянні із показниками цих подій восени 2004 року значно виросли. А саме – Міжнародні виставки «КИЇВ ЕКСПО МЕБЛІ 2005» (осінь) та “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль 2005” (осінь) за площею виросли більш ніж на 40%. За кількістю учасників виставки також зросли - Міжнародна виставка «КИЇВ ЕКСПО МЕБЛІ 2005» (осінь) зросла на близько 30%, Міжнародна виставка “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль 2005” (осінь) зросла на понад 20%.
    Поступальний розвиток виробництва та реалізації меблів в Україні та високий рейтинг і визнання виставок "Київ Експо Меблі" та “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль” не тільки в Україні, але й за кордоном обумовили значне збільшення зацікавленості до вітчизняного ринку з боку іноземних підприємств. Для іноземних компаній саме ці виставки є найкращим початком роботи на українському ринку.
    Метою виставки "Київ Експо Меблі 2005" (осінь) є сприяння фірмам та організаціям у встановленні нових та розширенні існуючих ділових відносин; підтримка вітчизняного виробника; ознайомлення фахівців з новітніми розробками у галузі проектування та виробництва меблів, презентація нових зразків меблів та супутніх товарів, вивчення попиту на нові колекції меблів, підтримка вітчизняних товаровиробників.
    З року в рік у виставці беруть участь лідери вітчизняного ринку меблевої галузі – виробники та постачальники меблевої продукції, технологій для її виробництва й оздоблення, супутних товарів, відомі українські та іноземні торгові марки, які презентують нові технології, обладнання та матеріали для меблевої промисловості.
    Виставка демонструє розвиток меблевої галузі не тільки в столиці, але й у регіонах.Це провідні підприємства та фірми з Київської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Львівської, Харківської, Одеської та інших областей України.
    Спеціалізовані експозиції виставки “Київ Експо Меблі 2005” (осінь) в повному обсязі представляють всі напрямки розвитку меблевої галузі країни і дають чудову можливість оцінити реальний стан та визначити перспективи розвитку меблевого комплексу країни. Такими галузевими розділами є: меблі для спалень; меблі для віталень; меблі для дитячих кімнат; все для кухні; м’які меблі; вбудовані меблі; меблі для ванних кімнат; меблі для офісів та банків; меблі для громадських будівель; столи та стільці. Більше ини учасників представили меблі для дому, що зумовлено сезонним збільшенням попиту саме на цей сегмент меблів.
    Кращі зразки своєї продукції на виставці презентують такі відомі підприємства, як “Мірт, “Екмі-Меблі”, “Лагода”, “Яворина”, “ЛВС”, “Grand’, “Класум” (ТМ “Інтерстиль”), ДП “Корифей”, “Меблі дизайн”, “Венето”, “Меблі Лівс”та інші.
    Дуже приємно відзначити, що VІІ Міжнародна спеціалізована виставка “Меблеві Технології, Комплектуючі. Текстиль 2005” (осінь) цього року зробила великий прорив як по кількості учасників, так і по загальному метражу експозицій. Метою виставки є стимулювання впровадження новітніх прогресивних технологій, матеріалів, комплектуючих у вітчизняне меблеве виробництво. Проведення виставки з даної тематики – унікальна можливість для компаній продемонструвати свою продукцію та технології, розширити ділові контакти, оперативно реагувати на ринкові зміни.
    У виставці беруть участь всі головні оператори цього ринку – всього 130 компаній. Серед компаній – учасників такі провідні підприємства: “Меблеві технології”, “Інтехсервіс”, “Кронас”, “Свиспан Лтд.”, “Ексім Текстиль”, “Артекс”, “Іскож 2000”, “Артіль”, “Рост”, “L-Мастер”, “Декор-Стиль”, “Кроно-Львів” та інші.
    Виставки “Київ Експо Меблі 2005” (осінь) та “Меблеві Технології, Комплектуючі. Текстиль 2005” (осінь) відіграють важливу роль як центри інформації про останні розробки, нові технології та матеріали, що впроваджуються у виробництво меблів, а також є індикаторами меблевої галузі України загалом.
    На виставках “Київ Експо Меблі 2005” (осінь) та “Меблеві Технології, Комплектуючі. Текстиль 2005” (осінь) передбачена насичена ділова програма. Актуальні питання розвитку галузі обговорюватимуться у діловій частині у на чисельних семінарах, конференціях тощо.
    СТАНЬТЕ СВІДКОМ ГОЛОВНОГО МЕБЛЕВОГО СВЯТА УКРАЇНИ!!!
    · Офіційне відкриття XVIМіжнародної виставки “ Київ Експо Меблі 2005” (осінь) та VIIМіжнародної спеціалізованної виставки “Меблеві Технології, Комплектуючі, Текстиль 2005” (осінь) відбудеться 05 жовтня о 12-00 у першому павільйоні виставкового центру “КиївЕкспоПлаза” (м.Київ, вул. Салютна, 2-б, автобусний експрес-маршрут від станції метро “Нивки”).
    · Години роботи виставок:
    05 – 08 жовтня з 1000 до 1800 (для відвідувачів до 1730)
    09 жовтня з 1000 до 1700 (для відвідувачів до 1630)
    Отримати акредитаційну форму, прес-реліз, програму заходів виставки та додаткову інформацію Ви можете у дирекції реклами та PR АТ “Київський міжнародний контрактовий ярмарок” за телефоном-факсом (+38 044) 461 93 44.
    e-mail: elenakmkya
    Контактна особа: прес-менеджер Бурмістрова Олена Юріївна
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.