• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні створюють Координаційну раду з питань логістики в сільському господарстві
    Опубликовано: 2022-04-15 15:06:27

    Для розв’язання проблемних питань у сфері розвитку транзитного потенціалу і логістики в Україні створюється спеціалізована Координаційна рада під головуванням міністра аграрної політики та продовольства. Відповідна постанова Кабінету Міністрів України №427 «Про утворення Координаційної ради з питань логістики в сільському господарстві» опублікована на урядовому порталі. Про це повідомляє Укрінформ, пише agronews.ua.

    Рада сприятиме координації між міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, місцевих адміністрацій у сфері розвитку транзитного потенціалу і логістики.

    Серед основних завдань Ради також зазначені: підготовка пропозицій та рекомендацій щодо формування та реалізації державної політики у сфері транспорту, дорожнього господарства, розвитку транзитного потенціалу і логістики; вдосконалення логістики перевезень; підвищення ефективності процедур здійснення державного контролю під час переміщення товарів і транспортних засобів через державний кордон; скорочення витрат на міжнародні та внутрішні перевезення товарів; зменшення часу на транспортування товарів тощо.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.