• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця значно збільшила обсяги вантажоперевезення
    Опубликовано: 2021-08-08 13:05:34

    Укрзалізниця продовжує нарощувати показники вантажної роботи. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

    У липні середньодобове навантаження вантажів становило понад 731 тис. тонн, що на 2,3% більше доепідемічного 2019 року та на 3,2 % більше аналогічного періоду минулого року.

    «Фіксуємо найкращі показники роботи вантажного напрямку за останні два роки. Маємо усі технічні резерви для подальшого нарощування показників та забезпечення потреб української економіки у перевезеннях», — зазначив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

    Крім того, за словами керівника компанії, залізничники продовжують покращувати показники обігу вантажного вагона. У липні цього року він становив 7,36 доби. Таким чином він прискорився на 18% до аналогічного періоду 2019 року.

    «Очікуємо на подальший ріст показників вантажної роботи, зокрема за рахунок збільшення обсягу перевезень зернових вантажів», — резюмував Іван Юрик.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.