• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено продукти, які викликають запальні процеси
    Опубликовано: 2021-06-22 13:07:20

    Правильне харчування — основа здоров’я, але є певні групи продуктів, зловживання якими може викликати запальні процеси в організмі й спровокувати розвиток захворювань. Про це повідомляє health.comments, пише agronews.ua.

    Вчені проаналізували дані понад 210 тисяч осіб, які взяли участь в дослідженні, проведеному з 1986 по 2018 рік. Добровольці раз в 4 роки заповнювали анкету, де відповідали на питання, які стосуються свого раціону. Експерти виявили, що режим харчування, який складається з червоного м’яса, оброблених продуктів, цукру, рафінованого зерна, підвищував ризик серцевих захворювань майже на 50%, а ризик інсультів — на 28%. Виявилося, що ці продукти викликають запальні процеси, які “б’ють” по серцево-судинній системі.

    Фахівці рекомендують обмежити в раціоні ці продукти й звернути увагу на овочі та фрукти, в складі яких багато клітковини та антиоксидантних речовин: листові овочі (капуста, шпинат, рукола), жовті овочі (гарбуз, морква), чай, волоські горіхи й т.д.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.