• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В’ячеслав Кириленко про проект Державного бюджету на 2006 рік
    Опубликовано: 2005-09-22 09:23:00
    В 2006 році зростуть зарплати та питковий мінімум
    У проекті Державного бюджету на 2006 рік передбачено зростання рівня мінімальної заробітної плати та питкового мінімуму. Про це заявив виконуючий обов’язки міністра праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко.
    „У Проекті бюджету на 2006 рік передбачено збільшення мінімальної заробітної плати протягом року у три етапи: з 1 січня – до 350 грн, з 1 липня – до 360 грн, з 1 ня - до 400 грн. Крім того, передбачено зростання питкового мінімуму, наприклад, для працездатних осіб до кінця наступного року він сягне позначки 505 гривень”, - розповів він.
    В’ячеслав Кириленко підкреслив, що „ в проекті державного бюджету ми робимо певні кроки, які сприятимуть розвитку підприємництва, наприклад, зменшуємо навантаження на фонд оплати праці на 2%. Це не так багато, але у грошовому еквіваленті – це буде гігантська сума”.
    Ветерани не залишаться без пільг
    Пільг на житлово-комунальні послуги ветеранам та інвалідам війни, учасникам бойових дій уряд не скасовував і робити цього не збирається, - заявив виконуючий обов’язки міністра праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко, - у Проекті бюджету наступного року вони зберігаються у точно такому ж обсязі, в якому були цього року”.
    Таким чином В’ячеслав Кириленко спростував інформацію про скасування пільг ветеранам у наступному році, яка поширюється опозиційними фракціями у парламенті.
    „Говорячи, що бюджетом на наступний рік не передбачено пільг ветеранам війни на сплату житлово-комунальних послуг, деякі парламентські діячі дезінформують громадськість, очевидно для ускладнення політичної ситуації чи провалу бюджету”, - вважає В’ячеслав Кириленко .
    Згідно з Законом „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” інваліди війни мають 100% знижки при оплаті житлово-комунальних послуг, учасники бойових дій – 75%, учасники війни – 50%.
    Прес-служба
    Міністерства праці та соціальної політики України
    01023, Київ-23, вул. Еспланадна, 8/10, тел/факс 289-05-37, 428-05-62 e-mail pressmlsp
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.