• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай інвестуватиме в розвиток рослинництва на Кіровоградщині
    Опубликовано: 2016-10-07 18:06:22

    Делегація міста Сюйчжоу провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки, заявляє про свій намір вкладати кошти в аграрний сектор Кіровоградщини, зокрема, у рослинництво.

    Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.

    Співробітництво Сюйчжоу та Кіровоградської області триває з 1995 року і засвідчене відповідним Протоколом. Представники провінції вже неодноразово приїжджали з робочими візитами.

    «Нині вони заявляють про свій намір вкладати кошти в аграрний сектор регіону, зокрема, у рослинництво. З цією метою делегація відвідає кілька приватних підприємств і фермерських господарств Бобринецького, Компаніївського та Знам'янського районів», — йдеться в повідомленні ОДА.

    Стосовно питання продажу землі сільськогосподарського призначення, яке цікавило представників китайської делегації, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко зауважив, що законодавство України сьогодні не дозволяє продаж землі.

    Представники іноземної делегації у свою чергу поінформували голову облдержадміністрації про сільськогосподарські традиції свого регіону та наголосили, що з великим інтересом відвідають аграрні підприємства області, ознайомляться з їх роботою та окреслять подальший план дій.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.