• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова правління НАК “Нафтогаз України” провів переговори з міністром нафти Арабської Республіки Єгипет
    Опубликовано: 2005-06-23 09:03:57
    22 червня 2005 року відбувся робочий візит делегації НАК “Нафтогаз України” на чолі з першим заступником міністра палива та енергетики України - головою правління НАК “Нафтогаз України” Олексієм Івченком до Арабської Республіки Єгипет. Під час візиту відбулись зустрічі та переговори з міністром нафти Арабської Республіки Єгипет Самехом Саміром Фахмі, на якій було обговорено питання співробітництва між міністерством нафти Єгипту та НАК “Нафтогаз України” в нафтогазовій сфері. Сторони домовились про активізацію роботи за участю НАК “Нафтогаз України” в проектах з розробки запасів вуглеводнів на території Єгипту. Окрему увагу було приділено результатам міжнародного тендеру з розвідки, розробки та видобування нафти і газу на блоці Алам Ель-Шавіш Іст (ІІ), в якому НАК “Нафтогаз України” було оголошено переможцем.

    Міністр нафти Єгипту запропонував українській стороні взяти участь у наступному міжнародному тендері з розвідки та видобування нафти і газу та в будівництві нафтогазової інфраструктури на території Арабської Республіки Єгипет. Українська сторона висловила намір взяти участь у міжнародному консорціумі з будівництва “Арабського газопроводу”. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.