• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Концерн Alfa Laval оголосил про придбання компанії Packinox С.А.
    Опубликовано: 2005-05-11 20:00:03
    Два великих гравці світового ринку обладнання для переробки нафти об'єднали свої зусилля у контній боротьбі. Остаточне закриття Packinox, як самостійної компанії, відбулося 18 березня 2005 року. «Ми завжди вважали, що Packinox – відома та поважна компанія в галузі виробництва обладнання для нафтової промисловості. Тому об'єднання зусиль двох могутніх та процвітаючих компаній, що спеціалізуються на виготовленні обладнання для нафтопереробних заводів і бензинового виробництва з використанням новітніх технологій, перетворить Alfa Laval на ще більш потужнішу компанію, – говорить представник Alfa Laval Ганс Йохансен. – Придбання компанії Packinox допоможе нам значно підвищити нашу контоспроможність і забезпечити довготривалу присутність на ринку, провадити інвестиції в розробку нових продуктів та запропонувати нашим замовникам рішення, що відповідають найрізноманітнішим потребам».

    Компанія Packinox С.А. – лідер у галузі виробництва великих пластинчастих теплообмінників, що застосовуються для переробки вуглеводородів. Alfa Laval спеціалізується на виробництві широкого спектру теплообмінників та сепараторів. Спільні дії двох компаній допоможуть запропонувати ще більш технологічних рішень для розв'язання задач на різних стадіях процесу нафтопереробки.

    За словами пана Ганса Йохансена, котрий координує процес інтеграції компаній, «це придбання зміцнить позиції Alfa Laval на ринку нафти і газу, ми зможемо запропонувати нові види продукції та послуг як існуючим, так і потенційним клієнтам». В свою чергу керівництво Packinox очікує постійного зростання рівня продажу та можливості освоєння нових ринків.

    Шведська компанія Alfa Laval – світовий лідер у галузі технологій та обладнання для різноманітних галузей промисловості, в яких у першу чергу використовується теплообмін і сепарація.

    Обладнання, системи та сервісне обслуговування, що пропонує компанія Alfa Laval, підвищує ефективність технологічних процесів. Зокрема, обладнання, яке виробляє компанія, дозволяє нагрівати, охолоджувати, розділяти й транспортувати продукти в енергетиці, суднобудуванні, машинобудуванні, видобувній промисловості та очисних спорудах, а також на підприємствах, що виробляють продовольчі товари, хімічні речовини, нафтопродукти, ліки, крохмаль, цукор, етиловий спирт. Alfa Laval – одна з великих промислових груп, до складу якої входять більш ніж 110 маркетингових компаній та представництв у 100 країнах світу. Промисловий потенціал компанії складають 20 заводів і десятки супутніх виробництв. 20 науково-дослідних центрів концерну ведуть розробки в різноманітних галузях.

    З 1993 року компанія Alfa Laval працює на українському ринку, хоча її ім'я було добре відоме задовго до цього: понад 100 років обладнання компанії успішно використовується на багатьох українських підприємствах.
    Компанія Alfa Laval зареєстрована на Стокгольмській фондовій біржі. Офіційно оголошений обсяг її продажу у 2004 році становив 16 мільйонів шведських крон (приблизно 1,8 мільярдів євро).

    Докладнішу інформацію про компанію Alfa Laval можна отримати на її сайті alfalaval

    Алла Карлюк, прес-секретар:
    +38(067)230-21-04 agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.