• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • НАК “Нафтогаз України” та компанія “Шелл” уклали договір про проведення робіт у Дніпровсько-Донецькій западині
    Опубликовано: 2005-05-10 18:33:19
    НАК “Нафтогаз України” та компанія “Шелл Експлорейшен Компані Б.В.” (Шелл) підписали договір про співробітництво у галузі технічних досліджень з подальшим здійсненням спільної розвідки та видобутку вуглеводнів у зоні взаємних інтересів у межах Дніпровсько-Донецької западини. Відповідно до договору, НАК “Нафтогаз України” та Шелл розпочнуть спільне дослідження зони взаємних інтересів. Її загальна площа становить понад 30 000 кв. км з перспективою подальшого збільшення. За даними геологорозвідки, у надрах Дніпровсько-Донецької западини залишаються невідкритими значні ресурси природного газу. Розробка цих невідкритих покладів потребує вирішення складних технологічних проблем та застосування найбільш передових досягнень сучасної науки та технології.

    “НАК “Нафтогаз України” задоволена підписанням договору з компанією “Шелл”, – заявив заступник голови Правління НАК “Нафтогаз України” Ілля Рибчич. – Ми вважаємо, що глибокі знання співробітників “Нафтогаз України” та їхній досвід освоєння басейну у поєднанні з сучасними технологіями компанії “Шелл” будуть запорукою досягнення взаємовигідних результатів. Чекаємо, що наше партнерство буде плідним”.

    “Договір про співробітництво з НАК “Нафтогаз України” знаменує участь компанії “Шелл” у роботі газовидобувної галузі України, – заявив голова управління геологічної розвідки компанії “Шелл Експлорейшен енд Продакшн” Матіас Біксель. – Ми віримо в те, що поєднання геологічних знань та виробничих потужностей “Нафтогаз України” з технологіями компанії “Шелл” та її досвідом у розвідці аналогічних об'єктів дозволить відкрити нові значні родовища та збільшити видобуток газу у Дніпровсько-Донецької западині. Південно-східна частина України розташована поряд з важливими регіональними газовими ринками, а тому ми з нетерпінням чекаємо початку тривалої і взаємовигідної співпраці з компанією “Нафтогаз України”.

    Довідка: Компанія “Шелл” активно працює в Україні з 1992 року. Основними напрямками діяльності “Шелл” в Україні є реалізація мастильних матеріалів, хімічної продукції та авіаційного пального. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.