• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урядовий комітет з питань розвитку реального сектора економіки розглянув ряд актуальних питань функціонування економіки
    Опубликовано: 2005-11-30 12:20:00
    На засіданні Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки, що відбулося 28 листопада ц. р. під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра Станіслава Сташевського, була розглянута низка проектів постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів з актуальних питань економічної діяльності провідних галузей промисловості України.
    Зокрема, йшлося про упорядкування залучення інвестицій для дорозробки нафтогазоконденсатних родовищ та удосконалення управління вугільно-промисловими комплексами.
    Ухвалено проект постанови Кабінету Міністрів про Порядок ведення реєстру підприємств паливно-енергетичного комплексу, що беруть участь у процедурі погашення заборгованості та користування його даними, а також проект Постанови щодо продажу нафти і газового конденсату власного виробництва.
    и Урядового комітету підтримали проект розпорядження Кабінету Міністрів про продаж державних пакетів акцій холдингових компаній “Укрпапірпром” та “Укрнафтопродукт”.
    На розгляд Урядового комітету була представлена Загальнодержавна програма сталого соціально-економічного, екологічного і культурного розвитку міста Севастополь на 2006 — 2015 роки.
    Прес-служба Кабінету Міністрів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.