• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прес-реліз МВС України про найбільш резонансні злочини та події на 23.01.2006р.
    Опубликовано: 2006-01-23 14:19:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 863 заяви про злочини. Вжитими заходами 518 (60,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 1 розбійний напад, 23 пограбування, 1 факт незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 13 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 3 обрізи мисливських рушниць, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 45 набоїв, 600 грамів вибухівки.

    За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 49 осіб. У них вилучено 35,4 кілограма тиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 973 особи.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 19 осіб.

    Упродовж минулого тижня порушено 1 008 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 328 – у сфері службової діяльності, у тому числі 91 про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 50 доньо-транспортних пригод, у яких 2 особи загинули та 69 - травмовано.

    В місті Ужгороді у ні минулого року на вулиці було знайдено в непритомному стані з травмою голови 41-річну місцеву жительку, яка невдовзі померла в лікарні. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні злочину затримано 30-річного місцевого жителя, водія таксі. Попередньо встановлено, що він уночі 20 ня на вулиці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв жінці смертельні тілесні ушкодження.

    У місті Нова Каховка Херсонської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 45-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що увечері 20 січня в автомашині “Нісан” він вбив ножем 37-річного власника авто й викрав 6 тис. доларів США. Труп зловмисник залишив на вулиці, а автомобіль кинув у лісосмузі. У затриманого вилучено частину викрадених грошей.

    У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 25-річного громадянина Республіки Азербайджан. Попередньо встановлено, що він увечері 31 ня минулого року на вулиці міста під загрозою фізичної розправи відібрав у 22-річної місцевої жительки сумку, в якій знаходилися мобільний телефон і 800 гривень.

    У місті Первомайськ Луганської області затримано 54-річного громадянина, без постійного місця роботи, за місцем ання якого вилучено 300 грамів вибухівки.

    У Хотинському районі Чернівецької області за місцем ання 76-річної пенсіонерки вилучено 13,4 кілограма и.

    У Сокальському районі Львівської області за місцем ання 73-річної пенсіонерки вилучено 15,2 кілограма макової соломки.

    Посадовці банку зімітували „прозорі торги”

    У місті Києві міліцієювикритопосадових осіб одного з акціонерних банків, які в липні минулого року не розмістили у встановленому порядку в засобах масової інформації повідомлення про проведення торгів, у зв’язку з чим у торгах взяли участь підставні підприємства, через які було здійснено незаконне відчуження майна зазначеного банку, у якому є частка державного. Таким чином державі було завдано збитків на суму понад 1 млн. гривень. Прокуратурою одного з районів Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна).

    Екзаменаційна сесія – „клондайк” для хабарників

    У місті Києві міліцією викритоначальника експлуатаційного відділу одного з вищих навчальних закладів, який вимагав і отримав 2,3 тис. доларів США від місцевої жительки для подальшої передачі викладачам одного з факультетів за виставлення позитивних оцінок на сесійних іспитах її двоюрідному брату. Попередньо встановлено, що частину отриманої суми посадовець передав зним викладачам. Прокуратурою Голосіївського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.369 КК України (давання хабара).

    „Прихватизатори” взялися за багатоквартирні житлові будинки

    На Черкащині викрито посадових осіб об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку, які підробили протокол загальних зборів об’єднання, на підставі якого місцевою радою було винесено безпідставне рішення, згідно з яким з балансу комунального підприємства на баланс вказаного об’єднання було незаконно передано житловий комплекс, що відноситься до комунальної власності. Таким чином комунальному підприємству завдано збитків на загальну суму понад 6,9 млн. гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення).

    Контакти: 254-75-24, 256-15-94, факс 256-11-01, mvsinfomvsinfo

    mvsinfo

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.