• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України вважає, що 2005 рік був для України роком унікального євроінтеграційного прогресу
    Опубликовано: 2006-01-24 09:58:00

    Про це він заявив сьогодні на прес-конференції за підсумками зустрічі з Прем\'єр-міністром Швеції Йораном Перссоном. «За останні 15 років ви не знайдете більш успішного року, де б ми мали такий прогрес у євроінтеграції», – заявив Президент. Водночас Віктор Ющенко зазначив, що «коли країна десяток років не займається євроінтеграційним процесом, коли вона забавляється європейськими принципами, але не живе за ними» – за один рік досягнути усього бажаного неможливо.

    Президент перекй, що як Європейський Союз, так і «національні незаангажовані політики» вважають 2005 рік роком «унікального євроінтеграційного прогресу України».

    Торкаючись досягнутих результатів на шляху до європейських структур, Президент відзначив знакові політичні рішення, насамперед, надання Україні статусу країни з ринковою економікою. «Ми пробудили інтерес до України, розпочали переговори з тих питань, про які 12 місяців тому і думки не було», – наголосив він.

    Водночас Президент відзначив, що Україна повинна зрозуміти, що відповідь бути чи не бути в Європі на дев\'яносто відсотків формує вона сама.

    "Офіційне представництво"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.