• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр оборони України: Впродовж 2005 року нам вдалося здійснити фундаментальні зміни, які мають незворотній характер
    Опубликовано: 2006-01-24 10:52:00

    Сьогоді, 23 січня, під керівництвом міністра оборони України Анатолія Гриценка відбулася нарада з керівним складом оборонного відомства та Генерального штабу Збройних Сил України.

    Міністр оборони України підбив підсумки минулорічної діяльності, зазначивши, що військовим колективам вдалося досягти чималих успіхів.

    “Міністерство оборони України – єдине відомство, яке у 2005 році в умовах численних негараздів спромоглося розробити Державну програму розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки і затвердити її на всіх відповідних рівнях”, – наголосив Анатолій Гриценко.

    Він також поінформував присутніх про те, що на підприємствах Міністерства оборони України за 9 останніх місяців 2005 року обсяг виробництва збільшився на 7,3 відсотки, у той час як в державі – на 2,6 відсотки. До того ж, 28 підприємств військового відомства переведено в категорію прибуткових, хоча в Україні зафіксовано збільшення частки збиткових підприємств.

    Також успішним видався минулий рік, у порівнянні з 2004, з введенням нового житла для військовослужбовців та працівників Збройних Сил України. Незважаючи на збільшення його вартості на 35 відсотків та площі на 5 відсотків, військовому відомству вдалося побудувати 6 тисяч 537 квартир в різних регіонах України. У 2004 році – трохи більше 2 тисяч.

    За словами Міністра оборони, 2005 рік Збройні Сили України завершили з високими показниками не тільки в економічній сфері, а й у бойовому навчанні. Як зазначив Анатолій Гриценко, попри чисельні складнощі з фінансуванням, вдалося значно підвищити рівень бойової підготовки. В середньому цей показник збільшився на 40-50 відсотків, а по деяким напрямкам, наприклад, виконанню стрибків з парашутами, перейшов 100-відсоткову межу.

    “Впродовж 2005 року нам вдалося здійснити фундаментальні зміни, які мають незворотній характер, – наголосив Анатолій Гриценко. – Тепер нам треба досягти максимальної ефективності роботи органів військового управління, підвищення рівня відповідальності власної та за роботу підлеглих. Адже Міністерство оборони та Генеральний штаб мають працювати як добрий швейцарський годинник”.

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.