• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У росіянки затримано 15 000 доларів США
    Опубликовано: 2006-02-20 10:31:00

    Спробу незаконного переміщення іноземної валюти виявили і припинили працівники митного поста „Хутір-Михайлівський” Глухівської митниці (кордон з Росією).

    Так, під час проведення митного контролю потягу сполученням „Житомир-Москва”, митники спільно з прикордонниками, усім пасажирам запропонували внести до митної декларації всі предмети, що підлягають обов’язковому декларуванню.

    Такою нагодою не захотіла скористатися громадянка Росії, яка поверталася до себе на батьківщину. Її нервування помітили митники і після попереджень про відповідальність перед законом, росіянка прямо в купе, видала правоохоронцям 15 тисяч американських доларів.

    Митники склали протокол про порушення митних правил за ст. 340 МКУ, тобто недекларування товарів, що тягне за собою накладання штрафу на громадян у розмірі від ста до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскацію цих товарів.

    Валюту затримано. Її вартість на день скоєння правопорушення становить майже 76 тисяч гривень.

    "ДМСУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.