• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон про відшкодування втрат громадян
    Опубликовано: 2006-02-20 15:23:00

    У Комітеті з питань фінансів і банківської діяльності знаходиться на розгляді проект закону "Про відшкодування втрат громадян, які постраждали внаслідок діяльності довірчих товариств та інших фінансових установ, що залучали приватизаційні папери населення"

    Законопроект спрямований на врегулювання цивільно-правових відносин, пов\'язаних з реалізацією права громадян на відшкодування втрат, заподіяних внаслідок недобросовісної діяльності довірчих товариств та інших фінансових установ, що залучали приватизаційні папери населення.

    Він визначає коло осіб, які мають право на відшкодування втрат (компенсацію); документи, що підтверджують право громадян вимагати за відшкодування втрат (компенсацію); розміри компенсаційних виплат з обрахунку 500 грн. за один переданий в управління приватизаційний майновий сертифікат і 50 гривень за один переданий компенсаційний сертифікат; визначає джерела коштів для здійснення компенсаційних виплат та орган, на який покладається здійснення компенсаційних виплат (Фонд державного майна України).

    "ВРУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.