• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Донецьк: 12 жовтня в Києві пройде "круглий стіл", присвячений проблемам меценатської діяльності в Україні
    Опубликовано: 2005-10-04 11:32:00
    У Донецьку балетом "Раймонда" Краснодарського академічного театру опери і балету відкрився XII Міжнародний фестиваль "Зірки світового балету".
    Як передає організатор фестивалю, художній керівник Донецького академічного театру опери і балету Вадим Писарев повідомив на прес-конференції, що протягом 9 днів в рамках фестивалю відбудеться 10 концертів, вечір сучасної хореографії, а також буде проведено 10 майстер-класів і 2 "круглі столи".
    За словами Писарева, цього року фестиваль "перевершує попередні". "Нинішній фестиваль, як за рівнем учасників, так і за своєю географії, поза сумнівом, перевершує попередні", - відзначив Писарев. При цьому він підкреслив, що підсумки останніх міжнародних конкурсів дозволяють стверджувати, що "Україна сьогодні на першому місці в балеті".
    Він також повідомив, що в програмі фестивалю візьмуть участь понад 150 артистів з 14 країн – Росії, США, Німеччини, Кореї, Японії, Австрії, Угорщини, Словаччини, Фінляндії, Сербії, Нідерландів, Естонії, Італії та В'єтнаму.
    Завершиться фестиваль 10, 11 і 12 жовтня гала-концерами, які пройдуть, відповідно, в Донецьку, Львові і Києві.
    Крім того, 12 жовтня в Києві в рамках фестивалю пройде "круглий стіл", присвячений проблемам меценатської діяльності в Україні.
    "Гаряча лінія "
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.