• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закарпаття: справа "Дідика"
    Опубликовано: 2005-10-04 12:26:00
    Як повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ, Володимир Дідик утік від російських міліціонерів у суботу, 1 жовтня, о 12.40.

    В. Дідика розшукують за те, що на посаді заступника губернатора він у лютому 2003 року ініціював створення благодійного фонду “Відродження Закарпаття”, однак кошти, отримані в розмірі 1 млн. гривень, пан Дідик усупереч статуту фонду спрямував, згідно зі своїм дорученням, на оплату оренди приміщення Соціал-демократичної партії (об’єднаної), виплату зарплати апарату партії, придбання паливно-мастильних матеріалів, прийом делегацій.

    Наприкінці вересня В. Дідика затримали в Росії для вирішення питання про його екстрадицію. Під час етапування він симулював серцевий напад, при цьому співробітники міліції всупереч інструкції залишили Дідика самого, щоб запросити лікаря. Скориставшись цим, Дідик вистрибнув із вікна другого поверху, а наздогнати його російські міліціонери нібито не змогли. Відтак тепер уживають заходів для повторного затримання Володимира Дідика.
    "UZHGOROD"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.