• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Литвин і Святослав Піскун візьмуть участь у роботі осінньої сесії ПАРЄ
    Опубликовано: 2005-10-04 16:51:00
    Генеральний прокурор України Святослав Піскун та Голова Верховної Ради Володимир Литвин візьмуть участь у роботі осінньої сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи, яка розпочалася вчора у Страсбурзі та триватиме тиждень. Головною темою зустрічей Святослава Піскуна з керівництвом та експертами ПАРЄ буде розслідування вбивства журналіста Ґонґадзе, яке постійно перебуває в полі зору поважної європейської організації. Володимир Литвин виступить на Парламентській Асамблеї в четвер. І, як припускає народний депутат Сергій Головатий, спікер теж не омине цієї теми.

    На сесії оприлюднять і черговий звіт моніторингового комітету, який спостерігає, як Україна виконує свої зобов‘язання перед Радою Європи. Раніше голова постійної делегації парламенту України Борис Олійник повідомляв, що у звіті співдоповідачок Ганне Северінсен і Ренати Вольвенд будуть критичні зауваження. Але переважно через гріхи попередньої влади. Водночас, там є і проблемні питання, що стосуються вже влади чинної. Зокрема, лунатимуть закиди щодо переслідування колишніх посадовців і застосування подвійних стандартів.
    Канал 1+1
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.