• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров зустрінеться з надзвичайним і повноважним послом США в Україні Джоном Хербстом
    Опубликовано: 2005-10-04 17:18:00

    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров, готуючись до візиту до Сполучених Штатів Америки, напередодні мав зустріч з надзвичайним і повноважним послом США в Україні Джоном Хербстом. Пан посол передав прем'єрові листа від американського Президента, в якому Джорж Буш привітав Юрія Єханурова з призначенням на посаду глави українського уряду.

    Процес формування українського уряду затягується. І це не зважаючи на те, що Юрій Єхануров, призначений на посаду прем'єра, отримав від Президента лише тиждень на формування кабінету. Найвищі урядовці не дотримуються анонсованих ними ж термінів призначення міністрів. Міністерства культури, охорони здоров'я та юстиції попри неодноразові обіцянки Єханурова, досі не мають очільників.

    Вчора під час представлення нового міністра транспорту Юрій Єхануров запевнив: ще до вечора оприлюднять прізвища міністра культури та ще одного віце-прем'єра, а у вівторок - міністра охорони здоров'я.

    Канал 1+1
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.