• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кінах зустрівся із Путіним
    Опубликовано: 2005-10-11 12:11:00
    Незабаром може з‘явитися двостороння українсько-російська Рада інвесторів на базі Українського і Російського союзів промисловців і підприємців. Таку пропозицію Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Анатолія Кінаха підтримав Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі, що відбулася 10 жовтня у Москві. Про це повідомляє прес-служба РНБОУ.
     
    За словами учасників зустрічі, Рада інвесторів має плідно співпрацювати з міждержавною комісією "Ющенко - Путін".
     
    Під час зустрічі також було погоджено регламент діяльності міждержавної комісії по співпраці України та Росії під керівництвом Президентів країн Віктора Ющенка та Володимира Путіна. Сторони домовилися до першого листопада поточного року сформувати робочі органи комісії, затвердити їх склад та порядок денний роботи з тим, щоб комісія високого рівня якомога скоріше змогла розпочати конкретну роботу.
     
    Змістом діяльності міждержавної комісії, на думку Анатолія Кінаха та Володимира Путіна, має стати поглиблення рівноправної взаємовигідної співпраці двох країн, в тому числі - вагоме збільшення товарообігу, поглиблення двосторонньої виробничої кооперації, зростання взаємних інвестицій, створення ефективно діючих вертикально інтегрованих структур.
     
    Анатолій Кінах і Володимир Путін обговорили нагальні проблеми євроінтеграції та вступу обох країн до Світової організації торгівлі. Йшлося про необхідність більш тісної координації дій, спрямованої на досягнення конкретних результатів. Сторони не оминули й питання співпраці у рамках ЄЕП.
     
    Президент РФ і Секретар РНБОУ дійшли висновку, що міждержавні та економічні українсько-російські стосунки мають розвиватися на системній, конструктивній основі і не містити зволікань та зайвої політизації.
     
    ІА „Гаряча Лінія”
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.