• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Брюсселі пройдуть консультації між Україною та ЄС із прав людини
    Опубликовано: 2005-10-11 12:12:00

    Про це повідомили з Представництва України при ЄС. Українську делегацію на переговорах очолюватиме представник України у Комісії ООН із прав людини Посол Володимир Василенко, делегацію ЄС очолюватиме спеціальний представник Генерального Секретаря Ради Міністрів ЄС, високого представника ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Майкл Маттійсен.

    Консультації відбудуться в рамках реалізації Плану дій Україна-ЄС у частині, що стосується розширення двостороннього діалогу в сфері дотримання та захисту прав людини, виконання Україною міжнародних та європейських стандартів.

    Метою заходу є зміцнення взаємодії між Україною та ЄС та координація підходів у сфері захисту прав людини на міжнародній арені. У ході зустрічі сторони обговорять також перспективи співпраці між Україною та ЄС з питання реформування Комісії ООН із прав людини відповідно до рішення вересневого саміту ООН.

    "Урядовий портал"

     

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.