• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іоффе: „Україні потрібна позиція державного егоїзму”
    Опубликовано: 2005-10-11 16:09:00
    Держава повинна дотримуватися позиції державного егоїзму і прагматизму, а не займатись популізмом, стимулюванням імпорту в 21 раз та розкручувати інфляцію. Про це заявив, коментуючи першочергові завдання уряду, народний депутат, перший заступник голови Республіканської партії України Юлій Іоффе в прямому ефірі телеканалу НТН.
    На його думку, цей прагматизм має виявлятися в тому, що уряд повинен представити детальний економічний аналіз вступу України до будь-якого об'єднання.
    Коментуючи заяву прем'єра Юрія Єханурова про необхідність узгодження вступу України до Світової організації торгівлі (СОТ) з Росією, перший заступник голови РПУ сказав, що це робити не обов'язково.
    "Я ще раз наголошую: уряд повинен покласти на стіл те, що ми ваємо та програємо від вступу в ЄЕП і в СОТ – по кожній галузі, плюси і мінуси", – підкреслив Юлій Іоффе.
    Подібну позицію республіканець відстоює і щодо участі України в євроатлантичних структурах. "Коли кажуть, що треба вступати в НАТО, у мене одне питання виникає: що буде з нашою "оборонкою", де працює близько 300 тис. людей? На все потрібні розрахунки", – запропонував Юлій Іоффе.
    Прес-служба Республіканської партії України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.