• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертного переобрали і будуть звільняти
    Опубликовано: 2005-11-14 09:18:00
    Рада партії “Народний союз Наша Україна” переобрала своїм головою віце-прем’єра Романа Безсмертного.Про це після засідання повідомили його учасники.“Було прийнято рішення про обрання (Безсмертного) головою ради партії, рішення звернутися до президента, щоб голова ради (Безсмертний) зосередився на виборчій кампанії, а відтак був звільнений з посади віце-прем’єра", - сказав Безсмертний після зібрання.
    За його словами, третім рішенням було зібрати політраду наступної п’ятниці, щоб обрати президію партії Ющенка.На питання, коли він подасть заяву про відставку з уряду, Безсмертний відповів, що це, “очевидно буде завтра” (в неділю), а “рішення буде ухвалено в понеділок”.
    Питання конфлікту, яка відбувся на з’їзді, на політраді не розглядалося. “Дехто намагався його піднімати, але и ради вважають, що треба заспокоїтися і займатися виборчою кампанією, а не з’ясуванням стосунків”, - додав він.В свою чергу Петро Порошенко повідомив у ефірі “5 каналу”, що підсумком з’їзду стала демонстрація того, що “у партії не існує конфлікту між націонал-демократами і ліберальною частиною”.
    Також, за словами Порошенка, з'їзд продемонстрував, що “керівництво партії, напрямок руху “Народного Союзу Наша Україна” залежать від простих делегатів людей”.“Відкрита дискусія створила реальне відчуття реальної партії”, - сказав він.Порошенко додав, що стало зрозуміло – “терміново потрібні зміни в керівництві партії”.
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.