• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Олійник задоволений результатами Всеукраїнського з’їзду НСНУ
    Опубликовано: 2005-11-14 12:14:00
    Голова Львівської обласної організації „Народний Союз Наша Україна” Петро Олійник, попри надто жваву та емоційну дискусію, яка виникла на ІІ Всеукраїнському з’їзді партії «Народний Союз Наша Україна», залишився задоволеним його результатами. Одним із позитивів з’їзду, на думку, П.Олійника, стало те, що партія не розкололась на питаннях окремих персоналій.

    «Мушу сказати, що була відкрита дискусія, при якій було витримано усі демократичні процедури. Одним із завдань, які ставились перед делегатами з’їзду – це оновлення керівних органів партії. Рішенням делегатів було змінено склад Ради партії. На сьогодні у партії не сформована Президія. Це буде наступним кроком роботи Ради партії. Технічно було дуже важко зробити усі ці зміни за один день, оскільки підрахунок голосів після закритого голосування зайняв би до 12 годин часу. Тому було обрано голосування у відкритому режимі”, – сказав Петро Олійник, передає офіційний сайт львівської організації НСНУ.
     

    "Львівський портал"

     


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.