• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УНП створить блок з Матвієнком і вільним селянами
    Опубликовано: 2005-11-14 13:48:00
    До „Українського народного блоку”, який планує створити Українська народна партія у Львові, дали згоду частина УРП „Собор” з Анатолієм Матвієнком та Партія вільних селян та підприємців України.

    Про це повідомив голова ЛОО УНП, народний депутат Олекса Гудима.

    „На сьогодні свою згоду на участь в блоці підтвердила Українська партія вільних селян та підприємців, з’їзд якої відбудеться 16 листопада в Києві. Також ми можемо сказати, що керівництво партії УРП „Собор”, Анатолій Матвієнко зокрема, вирішило вступити до національно-демократичного блоку”, ― зазначив Олекса Гудима.

    Голова ЛОО УНП також не виключає входження до „Українського народного блоку” Народного Руху України та Конгресу Українських Націоналістів. „Все буде залежати від результатів з’їзду НСНУ в Києві”, ― зазначив О.Гудима.

    О.Гудима схиляється до думки, що УНП не блокуватиметься ні з „Народним Союзом Наша Україна”, ні з Блоком Юлії Тимошенко. Хоча народний обранець і не відкидає теоретичної можливості створення блоку „Наша Україна” з домінуючою часткою національно-демократичних сил, куди може приєднатися „Український народний блок”.

    Сьогодні Львівська обласна організація УНП остаточно затверджуватиме кандидатури до виборчого списку до Верховної Ради України і за участю голови УНП Юрія Костенка розпочне у Львові створення блоку національно-демократичних сил під назвою „Український народний блок”.
    "ВГОЛОС"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.