• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ехануров висту на Міжнародній конференції
    Опубликовано: 2005-11-14 14:24:00
    14 листопада в Києві відкрилася Міжнародна конференція „Україна: бізнес та економічні пріоритети”. Зі вступним словом у перший день конференції висту Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров. Він зупинився на питаннях взаємодії бізнесу та влади, пріоритетах національної економіки, створенню рівних умов для розвитку підприємств усіх форм власності.
     
    „Предметом особливої турботи Уряду” Юрій Єхануров назвав малий і середній бізнес, який дає можливість створювати робочі місця для сотень і тисяч громадян. Глава Уряду нав, що ще в 2003 році Координаційно-експертний центр об’єднань підприємців України розробив „Доктрину приватної ініціативи” – стратегію розвитку підприємництва в Україні. Основні положення цієї доктрини повинні стати підґрунтям для узагальнення існуючої практики та появи нових ініціативних проектів. Рівні умови для всіх учасників ринку, підтримка ділової ініціативи, інвестиційної діяльності, повага до приватної власності – це ті пріоритети, яким буде відданий Уряд, підкреслив Прем’єр-міністр України.
     
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.