• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівниками штабу "Нашої України" на Львівщині будуть Горинь та В’язівський
    Опубликовано: 2005-11-14 17:16:00
    Чільними керівниками штабу «Нашої України» на Львівщині під час виборів 2006 року будуть Володимир В’язівський та Микола Горинь. Про це заявив учора, 13 листопада, голова ЛОО НСНУ Петро Олійник під час прес-конференції у Львові. За його словами, обласний виборчий штаб «Нашої України» займатиметься лише виборами у Верховну Раду України та у Львівську обласну раду.

    «Не важливо, хто очолить штаб, адже у нас є уся база даних з попередніх виборів, усе на цифрових носіях. Рішення у штабі прийматиметься координаційною радою, до якої входитимуть представники усіх політичних сил – складових блоку «Наша Україна». На президентських виборах 2004 року на Львівщині добре себе зарекомендували Володимир В’язівський та Микола Горинь. Від НСНУ вони будуть чільними керівниками штабу», – підкреслив П.Олійник.
     

    ". VIP "Vлада I Pолітика"

     


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.