• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Я знаю, коли Україна буде в НАТО
    Опубликовано: 2005-11-14 17:36:00
    “Я знаю, коли Україна буде в НАТО. Це відбудеться тоді, коли вона сама буде готова до цього і країни НАТО приймуть її до себе в Альянс”. Про це 14 листопада заявив міністр оборони України Анатолій Гриценко під час зустрічі з міністром оборони Словацької Республіки Юраєм Лішкою, повідомили в прес-службі Міноборони.
    Гриценко також зазначив, що на 95% вступ до Північноатлантичного альянсу залежатиме від самої України і тільки на 5% - від країн-партнерів. Разом з цим Гриценко зазначив, що без допомоги та досвіду, набутого країнами-ами НАТО, Україні буде важко це зробити.
    Він також повідомив свого колегу про те, що за кілька тижнів в Україні буде створено робочу групу з відпрацювання проекту Плану дій щодо ства в НАТО, розробка якого має завершитися до березня 2006 року. До неї увійдуть не тільки українські фахівці, а й експерти кран-ів Альянсу.Лішка запевнив Анатолія Гриценка в тому, що представники від Словацької Республіки також увійдуть до складу цієї групи.
    "proUA"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.