• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дзурiнда передав Єханурову "Проект допомоги Словаччини Українi в реалiзацiї плану дiй України-ЄС"
    Опубликовано: 2005-11-25 09:57:00
    Прем'єр-мiнiстр Словаччини Мiколаш Дзурiнда передав Прем'єр-мiнiстру України Юрiєвi Єханурову документ "Проект допомоги Словаччини Українi в реалiзацiї плану дiй України-ЄС".
    Як повiдомив М.Дзурiнда на спiльнiй з Ю.Єхануровим прес-конференції, цей документ створено за iнiцiативою словацької сторони й затверджено 26 жовтня урядом Словацької Республіки.
    За словами Глави уряду Словаччини, в документi вiдображено бачення допомоги Українi в її iнтеграцiї до європейських та євроатлантичних структур. М.Дзурiнда зазначив, що проект вiдображає пропозицiї Словацької Республіки щодо спiвпрацi в рiзних галузях, направленої на пiдготовку України до вступу в ЄС i НАТО.
    Словацький прем'єр повiдомив, що в документi значну увагу придiлено необхiдностi розвитку iнститутiв демократiї в Українi, зокрема в неурядовому секторi. За словами М.Дзурiнди, Словаччина планує консультувати та пропонувати до реалiзацiї рiзнi проекти.
     
    У свою чергу Ю.Єхануров подякував М.Дзурiндi за переданий документ. "Словаччина вже зробила свої складнi кроки, й тепер нам важливий словацький досвід iнтеграцiї в ЄС ”, - сказав Глава українського уряду.
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.