• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Словенія: Тарасюк зустрівся з Йонасом Гаром Стьоре
    Опубликовано: 2005-12-07 10:41:00
    6 ня ц.р. у рамках 13-го засідання Ради Міністрів ОБСЄ у Любляні (Словенія) глава зовнішньополітичного відомства України Борис Тарасюк зустрівся з Міністром закордонних справ Королівства Норвегія Йонасом Гаром Стьоре.
     
    У ході зустрічі норвезький Міністр поінформував Б.Тарасюка про пріоритети зовнішньої політики його країни в умовах нової внутрішньополітичної кон’юнктури, яка склалася після перемоги на парламентських виборах (12 вересня ц.р.) в Норвегії лівоцентристських сил на чолі з новим Прем’єр-міністром Королівства Йенсом Столтенбергом. Зокрема, Й.Г.Стьоре висловив готовність нового політичного керівництва Норвегії продовжувати послідовно підтримувати курс України на інтеграцію до Світової організації торгівлі та Північноатлантичного Альянсу.
     
    Під час обговорення блоку питань двостороннього політичного співробітництва, Міністр закордонних справ України підтвердив запрошення своєму норвезькому колезі здійснити офіційний візит в Україну у першому півріччі 2006 року. Міністр закордонних справ Королівства Норвегія з вдячністю прийняв запрошення та підтвердив намір відвідати Україну з візитом протягом найближчих місяців. Міністри закордонних справ України та Норвегії також обмінялись думками з питань регіонального та міжнародного співробітництва.
     

    Прес-служба МЗС

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.