• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бурдюгов зустрівся з Бєлєвим
    Опубликовано: 2005-12-13 10:45:00
    Відбулася зустріч Голови Ради міністрів АРК Анатолія Бурдюгова, віце-прем'єра уряду України Юрія Мельника і Президента регіональної комісії Міжнародного епізоотичного бюро в Європі, координатора Міжнародного епізоотичного бюро у Східній Європі пана Ніколи Белєва.
    Доктор Бєлєв подякував Ю. Мельникові та А. Бурдюгову за запрошення відвідати Крим, в якому з'явилися спалахи високопатогенного грипу птахів в Україні. Пан Бєлєв зауважив, що урядом України та Криму, а також ветеринарними службами країни були виконані всі заходи, передбачені міжнародними нормативними документами щодо боротьби з пташиним грипом.
    Пан Бєлєв повідомив, що проведений аналіз заходів щодо боротьби з пташиним грипом, зроблених в Україні, продемонстрував ефективність роботи оперативного штабу. Як відзначив пан Бєлєв, вживання м'яса птиці не несе загрози захворювання людини при належній термічній обробці, також пташиний грип не переноситься від людини до людини, і про це знає населення Криму.
    Пан Бєлєв вважає позитивним той факт, що “грип птахів не був прихований урядом і ветеринарними службами України та Криму. Вони другого ня виявили пташиний грип, провели діагностику і відразу ж, в суботу і неділю, почали роботу”. Віце-прем'єр Юрій Мельник спільно з паном Бєлєвим відвідав осередки захворювання птахів в АРК. Ними дана об'єктивна оцінка діям ветеринарних служб на місцях. “Тільки професійний підхід до своєї роботи всіх служб, що працюють у Криму, дозволить локалізувати і ліквідувати захворювання”. - відзначив Ю. Мельник.
    Голова Ради міністрів АРК Анатолій Бурдюгов повідомив, що “в Криму досить коштів і фахівців, ми досить високо організовані та встигаємо реагувати за всіма фактами захворювання птахів”. Прем'єр Криму подякував панові Бєлєву за високу оцінку, яку він дав роботі уряду щодо боротьби з пташиним грипом, а також подякував Ю. Мельникові за підтримку в ліквідації епізоотії грипу в Криму, в тому числі за виділення необхідних грошових коштів та організаційну допомогу.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.