• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жебрівський розповів про причини своєї відставки
    Опубликовано: 2005-12-20 12:05:00

    Голова Житомирської обласної державної адміністрації Павло Жебрівський йде у відставку. Про це він заявив 19 ня у Немиринцях Ружинського району під час акції "Подаруй дитині книгу".

    "Власне майбутнє я бачу у парламентській діяльності. Я йду зі своєї посади для того, щоб закріпити успіхи, досягнуті нашою політичною силою торік. Тому я беру участь у виборах 2006 року", - заявив губернатор Житомирщини. Павло Жебрівський розповів журналістам також про мотиви цього рішення. Його причиною стало прагнення у майбутньому достойно відстоювати інтереси Житомирщини у вищому законодавчому органі.

    Він також заявив, що хотів би бачити на посаді голови Житомирської ОДА Ірину Синявську, яка наразі є заступником голови облдержадміністрації з гуманітарних питань. У списку Блоку "Наша Україна" Жебрівський йде під 49 номером.

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.