• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська облрада хоче більше депутатів
    Опубликовано: 2005-12-21 16:08:00
    «Зі скількох депутатів складатиметься обласна рада п’ятого демократичного скликання – це основне питання чергової сесії Львівської обласної ради», – зазначив під час засідання президії обласної ради заступник голови Андрій Парубій. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

    Загалом порядок денний сесії облради містить близько 40 питань. Серед них питання про виконання кількох рішень обласної ради («Про концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2005-2010 роки», «Про стан виконання постанови Кабінету міністрів України «Про затвердження Комплексної програми пошуку і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій на Львівщині», «Про стан збереження національної спадщини в Центральному державному історичному архіві України у Львові»). Заслухають депутати і програму затвердження основних напрямів розвитку освітньої галузі області на період 2006-2008 років.

    Близько 13 проектів рішень підготувала на розгляд обласних парламентарів постійна депутатська комісія з питань приватизації та комунального майна та 6 проектів рішень — земельна комісія. Під час засідання розглядатимуть питання про стан та проблеми розвитку молодіжної політики у сільській місцевості та про спробують затвердити обласні програми у бібліотечній справі. Засідання сесії Львівської обласної ради відбудеться 22 ня о 10.00.
    "Вголос"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.