• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний: "У деяких політиків від політреформи знесло дах"
    Опубликовано: 2006-01-13 17:46:00

    "П'ятірка фракцій, які проголосували "за" відставку уряду, повністю дискредитувала ідею політ реформи, - заявив в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні" керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний. - 1 січня реформа набула чинності, 10 січня, на найближчому ж засіданні, уряд відправили у відставку. Не минуло і двох тижнів, як у деяких політиків дах знесло...".

    Відповідаючи на запитання про те, чи не є це ляпасом "Наший Україні" чи Президентові, Роман Безсмертний підкреслив: "У першу чергу, це удар по народу. А ляпас отримав переадресацію. Побачите - рівень довіри до Литвина й інших лідерів ТЛЯ зараз стрімко покотиться вниз. А наш - пропорційно нагору".

    "Тут я керуюся власним політичним досвідом. Не можна завдавати удару по тих, хто йде нагору, - наголосив Безсмертний. - Резонне запитання: Єхануров інтереси України відстояв. А що зробили вони? - Завели країну в чергову кризу".

    "Що стосується цього альянсу ТЛЯ, то для мене в ньому немає нічого несподіваного, - сказав також керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна". - Особистість самої Тимошенко, її методи "політичної боротьби" давно відомі. Сьогодні вигідно "боротися" за Ющенка - добре. Завтра за Януковича, - чому б і ні? Знову ж таки, давайте подивимося на сюжет відставки в 2001 році. Обличчя були ті ж самі...".

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.