• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: "Я забезпечу стабільний і передбачуваний розвиток держави"
    Опубликовано: 2006-01-16 10:13:00

    Президент України Віктор Ющенко у своєму радіозверненні до Українського народу торкнувся двох знакових подій січня нового року – успішних переговорів з газового питання та ситуації, що склалася в зв'язку з рішенням ВР відправити у відставку Уряд. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Коментуючи вирішення питання співпраці з Росією у газовій сфері, Президент наголосив, що українська та російська сторони домовилися, що змінити ціни на газ та за транзит газу можна буде лише за згодою обох сторін. «Найближчим часом уряди обох країн підпишуть додатковий протокол, де чітко визначать усі технічні моменти поставок», – сказав Глава держави, додавши, що відтепер «наші відносини з Росією в газовому питанні стали більш прогнозованими, раціональними та економічно обґрунтованими».

    Президент також зазначив, що «газова тема – не лише економічна, вона напряму пов’язана з останніми подіями у Верховній Раді». «Хочу ще раз наголосити, що в Україні працює повноцінний уряд на чолі з Прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим. Цей уряд виконуватиме свої повноваження до формування нового Кабінету Міністрів після парламентських виборів. Ні про які «в.о.» не може бути й мови», – сказав В. Ющенко. Він заявив, що як гарант Конституції робитиме необхідні кроки, «щоб забезпечити стабільний і передбачуваний розвиток держави». «Я вже звернувся до Верховної Ради з вимогою скасувати неконституційне рішення про відставку нинішнього уряду. Сподіваюся, повага до Конституції і громадян України переважать особисті амбіції окремих народних депутатів і політичних сил», – наголосив Президент України.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.