• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський провів зустріч з Державним секретарем Республіки Сан-Марино
    Опубликовано: 2006-01-16 11:45:00

    13 січня ц.р. Перший віце-прем’єр-міністр Станіслав Сташевський провів зустріч з Державним секретарем промисловості, ремісництва, торгівлі, телекомунікацій та економічного співробітництва Республіки Сан-Марино Клаудіо Фелічі.

    Під час привітального слова Станіслав Сташевський підкреслив значимість цієї події, оскільки цей візит є першим офіційним візитом державних посадовців Республіки Сан-Марино в Україну після встановлення дипломатичних відносин у 1995 році.

    Серед основних здобутків перебування в Україні офіційної делегації Сан-Марино є підписання Угоди про взаємний захист інвестицій, що в значній мірі сприятиме подальшому розвитку двостороннього співробітництва.

    Державний секретар проінформував українську сторону про зацікавленість його країни в укладенні в майбутньому Угоди про уникнення випадків подвійного оподаткування. Сторони висловили побажання в подальшому розширенні договірно-правової бази, зокрема й щодо захисту прав громадян України, які знаходяться на території Сан-Марино тимчасово.

    Було відзначено зростання обсягу товарообігу. Учасники засідання обмінялись актуальною інформацією щодо стану справ в політичному та економічному житті двох країн.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.