• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Турецьке судно «Оген-Бей» врятувало трьох українських рибалок
    Опубликовано: 2006-01-16 11:48:00

    О 3.10 14-го січня в Азовському морі (координати: 46 град. 40 хв. півн. широти, 37 град. 15 хв. схід. довг.), на борт турецького судна “Оген-Бей”, яке прямувало до українського порту Маріуполь, були підняті виявлені в акваторії 3 рибалок: Кравченко В.С., 1978 р.н., Гончаренко О.Г. та Кулагін Є.Є., 1982 р.н. Як виявилося, їхній катер типу “Амур” затисло льодом. Потерпіли повідомили про те, що в цьому районі перебуває ще один рибалка.

    Диспетчерська служба Маріупольського морпорту відразу сповістила про це всі судна в акваторії Азовського моря, спеціально для пошуку в море вийшов буксір “Капітан Гесіч”. Але, на щастя, цей рибалка спромігся дістатися берега самотужки. Координацію пошуково-рятувальних робіт здійснювали Морський координаційний центр МНС і Головне облупраління МНС у Донецькій області.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.