• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чудеса від Олійника
    Опубликовано: 2006-01-16 12:34:00

    Якщо Петро Олійник скаже вам, що він не має бізнесу – не вірте. Він його має і усіляко використовує (і завжди використовував) своє становище для примноження свого капіталу. Про це свідчать факти.

    На сьогоднішній день, як і вісім років тому, для Петра Олійника поняття державна служба і бізнес є не те що непоєднувані, а швидше нероздільні. Львівський губернатор використовує своє становище для власного збагачення, нехтуючи всі закони. Оскільки у Львівській області, на його переконання, він сам є закон.

    Для прикладу, зараз у Червонограді успішно діють два підприємства - "Західноукраїнська аграрна компанія" та „Агроінвест" – неофіційним власником яких є Петро Олійник.

    Офіційно директором обох підприємств є пан Казмірчук. Він є чоловіком екс-начальника Червоноградської ДПІ Ганни Казмірчук, яка відіграла не останню скрипку в прикритті бізнесу Петра Олійника на предмет ухилення від сплати податків. Зрештою, податків фірми пана Олійника не платять і досі. Як? Схема дуже проста.

    Ці підприємства імпортують на територію України згідно вантажно-митних декларацій так зване "технічне" сало, яке по своїй придатності і властивостях придатне лише для виготовлення солідолу із відповідною сплатою митних зборів за даний товар.

    Після перетину кордону відбувається невеличке "чудо" у вигляді перетворення "технічного" сала в харчове та подальшою його реалізацією на території України. Звісно ж, без будь-якої додаткової сплати податків та митних зборів до державного бюджету України.

    "Обсерватор"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.