• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко збільшив апарат РНБО до 257 чоловік
    Опубликовано: 2006-01-16 17:53:00

    Президент України Віктор Ющенко збільшив чисельність апарату Ради національної безпеки і оборони з 241 до 257 чоловік. Про це сказано в Указі Президента №2/2006 «Про деякі питання апарату Ради національної безпеки і оборони України», текст якого розміщено на сайті глави держави.

    Крім того, Указом Президент ввів у структурі апарату РНБО посаду голови Комітету з політики військово-технічної співпраці й експортного контролю при Президентові.

    Після змін, структура апарату РНБО має такий вигляд: секретар РНБО, перший заступник секретаря РНБО, 4 заступники секретаря РНБО, голова Комітету з політики військово-технічної співпраці й експортного контролю при Президентові, служба секретаря РНБО, Департамент з питань військової безпеки, Департамент зовнішньополітичних аспектів національної безпеки, Департамент з питань економічної, соціальної і екологічної безпеки, Департамент з питань державної безпеки, Департамент організаційно-технічного забезпечення, Управління стратегічних розробок, служба забезпечення діяльності Комітету з питань розвідки, служба зі зв'язків з громадськістю, контрольне управління і юридична служба.

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.