• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гендерний баланс - один з пріоритетів соціальної політики Херсонщини
    Опубликовано: 2006-01-18 09:07:00

    Заходи, спрямовані на забезпечення у Херсонській області рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у 2006 році, затвердив голова обласної державної адміністрації Борис Сіленков 13 січня 2006 року № 2/326.

    Зазначені заходи стосуються широкого кола соціальних проблем, насамперед – впровадження гендерної рівності в усі сфери суспільного життя. Так, жінки і чоловіки мають користуватися рівними правами на конкурсному відборі при прийомі на роботу, а вагітність жінки чи іі малолітні діти не повинні бути перешкодою і приводом для відмови їй у прийнятті на роботу.

    Доручення щодо сприяння забезпеченню рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, визначення шляхів запобігання виникнення дискримінації за ознакою статі отримали відповідні управління та відділи обласної державної адміністрації.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.