• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Прикарпатті перебуває румунсько-молдавська делегація
    Опубликовано: 2006-01-18 10:24:00

    17-19 січня в рамках румунсько-молдавсько-українського проекту “Розбудова відкритого місцевого уряду: від принципів до практики доброчесного врядування” проходить підсумковий візит румунських та молдавських партнерів проекту до Прикарпаття. Захід реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини за сприяння Міжнародного фонду “Відродження”. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Мета проекту, як декларують його реалізатори – головне управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації, є “створення ефективної мережі доступу до інформації, консультування та участі громадян у процесі формування ефективної місцевої політики; налагодження партнерських стосунків між недержавними організаціями та інституціями для розробки проектів (програм) в регіоні; посилення зв’язків між місцевими органами влади і громадськістю”.

    Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини налагодила ділові стосунки з румунськими та молдавськими громадськими організаціями, котрі зацікавлені в розробці спільних проектів у контексті транскордонного співробітництва і близького сусідства з ЄС.

    Очолює делегацію директор Єврорегіонального центру Демократії з румунського міста Тімішоара Ілона Міхаєм.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.