• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поляков зустрівся з Філіпом Бооном
    Опубликовано: 2006-01-18 11:11:00

    Сьогодні, 17 січня відбулися зустрічі керівництва Міністерства оборони України з делегацією експертів Управління стратегічного аналізу Міністерства оборони Французької Республіки на чолі з заступником директора цього Управління полковником Філіпом Бооном.

    Зокрема, експерти Управління стратегічного аналізу Міністерства оборони Французької Республіки зустрілися з першим заступником Міністра оборони України Леонідом Поляковим, а також директорами кількох департаментів Міністерства оборони України.

    В ході зустрічей сторони визначили основні напрями політичного діалогу між оборонними відомствами України та Французької Республіки.Зокрема, обговорили питання створення та розвитку консультативного механізму між Управлінням стратегічного аналізу Міністерства оборони Франції і Департаментом воєнної політики та стратегічного планування Міністерства оборони України з концептуальних основ воєнної політики та стратегічного планування.

    Крім того, французькі військові узгодили зі своїми українськими колегами Цільову програму щодо розвитку співробітництва в галузі воєнної політики та стратегічного планування між Департаментом воєнної політики та стратегічного планування Міністерства оборони України і Управлінням стратегічного аналізу Міністерства оборони Франції.

    Варто зазначити, що сьогоднішні переговори розглядалися обома сторонами як заходи щодо підготовки візиту першого заступника Міністра оборони України до Французької Республіки наприкінці січня поточного року, зустрічі глав оборонних відомств України та Франції в першому півріччі 2006 року.

    Візит експертів Управління стратегічного аналізу Міністерства оборони Французької Республіки в Україну триватиме до 19 січня.

    Прес-служба МО

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.