• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Херсонська облдержадміністрація проведе аналіз консультативно-дорадчих органів
    Опубликовано: 2006-01-18 14:30:00

    Херсонська обласна державна адміністрація визначила перелік консультативно-дорадчих органів, комісій, робочих груп, утворених при апараті обласної державної адміністрації та її структурних підрозділах протягом 2003 -2005 років.

    Відповідно до регламенту роботи обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації №1449 від 29 ня 2005 року, буде зроблено аналіз діяльності консультативних, дорадчих, допоміжних органів та служб на предмет їх доцільності, якості та терміну функціонування, а також для уникнення дублювання функцій різними видами консультативних органів.

    За результатами двотижневої роботи з аналізу діяльності зазначених допоміжних органів, буде оприлюднений оновлений перелік консультативних та дорадчих органів при обласній державній адміністрації та її структурних підрозділах.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.