• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко відвідав у "Феофанії" Бориса Олійника та Леоніда Стадника
    Опубликовано: 2006-01-18 16:18:00

    Президент України Віктор Ющенко відвідав у клінічній лікарні «Феофанія» відомих громадських і культурних діячів, Героїв України Бориса Олійника і Олександра Силина, а також найвищу людину світу, мешканця с. Подолянці Житомирської області Леоніда Стадника та його матір.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    В. Ющенко привітав співвітчизників зі святами, побажавши їм здоров’я, щастя та всіляких гараздів у Новому році. Президент поцікавився станом здоров’я своїх співрозмовників, запитав про їхні потреби та запропонував допомогу. Про це, зокрема, йшлося у розмові з Леонідом Стадником. Цей 35-річний чоловік страждає на рідкісну хворобу гіпофізу, через яку його ріст становить 2,53 метра – а відтак у нього виникають особливі потреби та ряд побутових незручностей. Л. Стадник також розповів В. Ющенку про своє життя – господарство, яке вони ведуть удвох з матір’ю, нинішнє пенсійне забезпечення родини, власне захоплення розведенням ягідних культур та переписку з людьми із подібними проблемами.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.