• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Черкащині впроваджується в життя державна програма "Шкільний автобус"
    Опубликовано: 2006-01-18 17:10:00

    Голова Черкаської облдержадміністрації О.Черевко спільно з начальником Головного управління освіти і науки облдержадміністрації О.Фещенко, керівництвом Кам’янського району побували у с.Баландиному, де ознайомилися з роботою сільської загальноосвітньої школи І-ІІІст.

    Голова облдержадміністрації вручив директору школи ключі від нового автобуса “Еталон”, яким до навчального закладу перевозитимуть 33-х дітей з одного з найвіддаленіших сіл району – Куханівки. Як зазначив О.Черевко, минулого року на виконання програми “Шкільний автобус” сільські школи області отримали 10 автобусів, нинішнього ж року їх буде 16.

    На прохання керівництва школи та батьківського комітету голова облдержадміністрації пообіцяв взяти під особистий контроль забезпечення навчального закладу необхідним спортінвентарем, книжками для шкільної бібліотеки та комп’ютерним класом.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.