• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інститут стратегічних досліджень проаналізував становище України в 2005р.
    Опубликовано: 2006-01-23 14:24:00

    Президенту потрібно надати право розпускати парламент в останні півроку повноважень Верховної Ради або глави держави. Таку пропозицію висунув Інститут стратегічних досліджень - державна установа, підпорядкована Президентові. Нині такі дії Конституцією заборонені.

    Сьогодні інститут презентував доповідь з аналізом внутрішнього та зовнішнього становища України у минулому році. Ця доповідь стане підґрунтям для щорічного послання Президента до парламенту. Із ним Віктор Ющенко має виступити у Верховній Раді на початку лютого. Перший заступник глави Секретаріату Іван Васюник заявив, що промова Президента не обов'язково збігатиметься з підготованою експертною оцінкою. За словами Васюника, значне посилення повноважень Президента, яке запропонував інститут, поки не впроваджуватиметься в життя.

    Іван Васюник, 1-ий заступник глави Секретаріату Президента:
    -
    Президент вже говорив в ході консультацій з Головою Верховної Ради про те, що він готовий заявити і навіть сприяти тій позиції, що до виборів Верховної Ради він не буде висловлюватися стосовно шляхів зміни цієї ситуації чи тих кризових моментів, які закладені в зміненій Конституції. Все решта буде сказано Президентом України.

    "5 канал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.