• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Економічної Комісії Європи для України "погані прогнози"
    Опубликовано: 2006-01-23 17:09:00

    Сьогодні Президент України Віктор Ющенко намагатиметься переконати іноземних інвесторів у тому, що 6,4 мільярди доларів, інвестовані до України, будуть у безпеці під час його перебування на посаді.

    Радник Президента Микола Полуденний повідомив, що Ющенко виступить сьогодні з промовою на конференції в Києві, під час якої особлива увага надаватиметься інвестиційним можливостям.

    «Ситуацію буде стабілізовано і Ющенко це гарантує. Інвестори не втратять свої гроші», сказав Полуденний, передає «Bloomberg».

    В той же час, Маргарет Штрассер, голова Європейської Економічної Комісії Європи з постійного доходу (CEE) в Capital Invest, заявляє, що вона продасть свої українські євробонди, якщо Ющенко не надасть необхідних гарантій.

    «Прогнози для України дійсно дуже погані в порівнянні з іншими країнами в цьому регіоні», – заявила Штрассер в телефонному інтерв'ю – «найважливіше для інвестора – це політична стабільність в країні, і Україна повинна подолати кризу в найкоротші терміни».

    Коментуючи політичну й інвестиційну ситуацію в Україні, економіст Московської компанії Ренесанс Кепітал Катерина Малофеєва заявила: «Нестабільність дуже висока. Великі компанії, які мають зв'язки в уряді, і які краще розуміють, що відбувається, можливо, все ще інвестують до України, але компанії менші дотримуються обережності».

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.