• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Боделан готовий повернутися в Україну
    Опубликовано: 2006-01-24 12:19:00

    Колишнiй мер Одеси Руслан Боделан готовий у будь-який момент повернутися в Україну та постати перед судом, заявляє його адвокат Владлен Мультян, пише у вiвторок газета «Комсомольская правда в Украине».

    "Руслан Борисович готовий у будь-який момент повернутися в Україну та постати перед судом. Вiн нiчого не боїться, оскiльки упевнений у власнiй невинностi. Але зробить це тiльки тодi, коли отримає гарантiї, що в судовому процесi будуть дотриманi норми чинного законодавства», – сказав адвокат.

    Коментуючи заяву мiнiстра внутрiшнiх справ Юрiя Луценка про те, що Р.Боделан отримав росiйське громадянство, В.Мультян повiдомив: «Я передав питання Руслану Борисовичу, але вiн не захотiв на них вiдповiдати. Просто зазначив: «Якщо Юрiй Луценко щось говорить, нехай вiн це пiдтверджує документами».

    "Вiн не пiдтвердив, але й не спростував цю iнформацiю. Однак, якщо навiть припустити, що це справдi так, не бачу тут нiчого дивного. Як iнакше Руслану Борисовичу захиститися вiд правового свавiлля стосовно нього?, – «сказав адвокат.

    При цьому вiн зазначив, що суд не обирав для Р.Боделана запобiжного заходу i не пред'являв йому обвинувачень. «А це означає, що, вiдповiдно до Конституцiї України, вiн має право вiльного пересування i вибору мiсця ання», – наголосив В.Мультян.

    Адвокат також повiдомив, що Р.Боделан вiдмовився вiд пропозицiї балотуватися до Верховної Ради за списками Партiї регiонiв, «тому що не хоче, щоб йому докоряли, начебто вiн використовує депутатський мандат для захисту вiд покарання».

    Як повiдомлялося, минулого тижня Ю.Луценко заявив, що Україна отримала офiцiйне повiдомлення, що колишнiй мер Одеси Руслан Боделан, який перебуває в мiжнародному розшуку, має росiйське громадянство.

    Колишнiй мiський голова Одеси Р.Боделан був оголошений у мiжнародний розшук. Йому iнкримiнується участь у завданнi збиткiв мiському бюджету в сумi понад 600 тис. грн. Йдеться про те, що одне з приватних пiдприємств мiста – ТОВ «Бiла акацiя» – отримало за заниженими орендними ставками рекламну площу в рiзних районах мiста. Також у цiй справi проходить структурний пiдроздiл мiськвиконкому – бюро зовнiшньої естетики мiста.

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.