• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко зустрівся з представниками американської офіційної делегації
    Опубликовано: 2006-01-24 14:46:00

    Анатолій Гриценко провів робочу зустріч з представниками американської офіційної делегації в рамках засідання двосторонньої міжвідомчої Координаційної групи на рівні заступників глав зовнішньополітичних відомств України та США.

    Сьогодні, 24 січня, у Міністерстві оборони України відбулася робоча зустріч керівника українського оборонного відомства Анатолія Гриценка з представниками американської офіційної делегації в рамках засідання двосторонньої міжвідомчої Координаційної групи на рівні заступників глав зовнішньополітичних відомств України та Сполучених Штатів Америки.

    З американського боку участь у заході взяли помічник Державного секретаря США з європейських та євразійських справ пан Деніел Фрід, помічник міністра оборони США з питань політики у сфері міжнародної безпеки пан Пітер Флорі, а також директор управління з питань співробітництва з Україною Міністерства оборони США пані Джесіка Кел.

    Під час переговорів сторони обговорили хід оборонної реформи в Україні, а також перспективи співробітництва України та Сполучених Штатів Америки щодо вступу України до НАТО. Значну увагу також приділили політичній ситуації, яка склалася в Україні напередодні проведення парламентських виборів.

    Крім того, представники американської делегації висловили українській владі в особі міністра оборони України Анатолія Гриценка вдячність за участь українського миротворчого контингенту в операції з підтримання миру і стабільності в Республіці Ірак.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.