• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Казанський провів прес-конференцію
    Опубликовано: 2006-01-27 12:50:00

    25 січня начальник регіонального відділення ФДМУ по Миколаївській області Є.Казанський провів прес-конференцію, в ході якої були підведені підсумки діяльності регіонального відділення за 2005 рік.

    За його словами, протягом минулого року в Миколаївській області було приватизовано 180 об’єктів. Регіональним відділенням забезпечено надходження до державного бюджету коштів від продажу об’єктів державної власності у сумi 6219,6 тис. грн., що складає 262,4% від встановленого річного завдання. Від оренди державного майна до Державного бюджету забезпечено надходження коштів на суму 1443,6 тис. грн. (120,3 % від річного завдання).

    Станом на 01.01.06 Миколаївська область посідає 3 місце серед регіонів України по кількості приватизованих об’єктів державної власності на 1 тис. населення. Є Казанський повідомив журналістам, що на даний момент Одеський апеляційний господарський суд розглядає апеляційну скаргу ФДМУ та апеляційне подання прокурора Миколаївської області “Про визнання договору купівлі-продажу акцій ДАХК “ЧСЗ” від 07.10.03 недійсним з моменту укладання” і наступне засідання з цього питання призначено на 31 січня ц.р.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.